Afgelastingen

AFGELASTING doorgeven aan SV Austerlitz? BEL: 06-10172830

LET OP: Dit nummer is alleen bedoeld voor tegenstanders van SV Austerlitz voor het doorgeven van een afgelasting! Trainers/leiders/spelers/ouders van SV Austerlitz dienen GEEN gebruik te maken van dit nummer.

Mocht een thuiswedstrijd worden afgelast krijgt de trainer of leider bericht van het bestuur. Het is vervolgens de verantwoordelijkheid van de trainer/leider om de spelers te informeren.

Ben je al trainer/leider niet zeker van het doorgaan van een uitwedstrijd? Bekijk dan de website van de tegenstander en neem contact op met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander. Mocht het bestuur een afgelasting van de tegenstander ontvangen nemen zij natuurlijk direct contact op met de trainer/leider van het team van Austerlitz

Blijf op de hoogte.
Op deze pagina kunt zich aan- en afmelden voor de SMS-service van SV Austerlitz. Als u zich aanmeld krijgt u altijd meteen de afgelastingen van uw gekozen team binnen. U ontvangt maximaal 5 berichten per week. Het ontvangen van deze SMSjes kost €0,25 per ontvangen bericht.

Wil je de laatste afgelastingen van jouw team via SMS ontvangen?
Je krijgt maximaal 5 berichten per week. Één bericht kost 0,25 euro. Je kunt je altijd weer afmelden door ZET AFGELASTING UIT te sms'en.
Wil je de laatste afgelastingen van jouw team via e-mail ontvangen?
Je kunt je op ieder moment weer afmelden door op de afmelding-link te klikken vanuit een verzonden e-mail notificatie.

Datum Wedstrijd Status Reden
Geen afgelastingen