Multifunctioneel veld

Gebruikersreglement Multifunctioneel veld

Vastgesteld door Algemeen Bestuur op 1 oktober 2009

Het multifunctionele veld is ingedeeld in 3 banen.

Baan 1 is standaard ingericht als tennisbaan. Het kan ook gebruikt worden voor voetbal in het geval van georganiseerde activiteiten.

Baan 2 en 3 is standaard ingericht voor voetbal. Het kan ook gebruikt worden voor tennis.

1. Vrij gebruik van het multifunctionele veld

Indien er geen georganiseerde activiteiten zijn gepland op het multifunctionele veld gelden de volgende regels :

Baan 1

• Baan 1 is te gebruiken als tennisveld. Er gelden dezelfde regels als op de bestaande tennisbanen.

Baan 2 en 3

• Deze banen zijn bedoeld voor de jeugdleden van de sportvereniging t/m 14 jaar voor het spelen van voetbal (of andere spelen) in partijvorm.
  • De jeugd mag van baan 2 en 3 gebruik maken tot ’s avonds 19.30 uur.
  • Vanaf 19.30 uur zijn baan 2 en 3 gereserveerd voor georganiseerde activiteiten c.q. mogen gebruikt worden om te tennissen.

2. Georganiseerde activiteiten

• Georganiseerde activiteiten op het multifunctionele veld dienen vooraf aangevraagd te worden bij de coördinator.
  • Onder georganiseerde activiteiten kun je denken aan een voetbalwedstrijd op het hele multifunctionele veld of tenniswedstrijden voor toernooien/competities.
  • Ook indien de jeugd op het multifunctionele veld wil gaan trainen, dient dit vooraf kortgesloten te worden met de coördinator.
  • Indien er een georganiseerde activiteit op een deel van het multifunctionele veld plaatsvindt, dan wordt het andere deel van het veld niet gebruikt (bijvoorbeeld bij een officiële tenniswedstrijd is het niet de bedoeling dat de jeugd op het andere deel gaat voetballen)
  • Tijdens de georganiseerde activiteiten mag de oefenkooi daarnaast ook alleen gebruikt worden om in te spelen tbv tennis. Dit om overlast op het multifunctionele veld te voorkomen.
  • De coördinator zal de ingeplande activiteiten vastleggen in een planning en die publiceren (bv. op website of op een planningbord). Hierdoor kan iedereen zien wanneer het veld gereserveerd is.
  • De coördinator beslist over het gebruik van het multifunctionele veld. Waar nodig overlegt hij met het algemeen bestuur.

3. Algemene regels die altijd gelden

• Op het multifunctionele veld draagt men sportschoenen zonder noppen (dus geen voetbalschoenen ed.), dit ter voorkoming van schade aan het veld.
  • Het betreden van de banen mag alleen via de officiële ingangen.
  • Indien er gebruik wordt gemaakt van losse doeltjes c.q. van de tennisinstallaties ed. dan dienen deze na het gebruik weer netjes terug te worden gezet op hun oorspronkelijke plaats.
  • Het spreekt voor zich dat alles weer netjes wordt achtergelaten.
  • Bij ijzel en sneeuw mag er geen gebruik gemaakt worden van het multifunctionele veld.
  • De lichten na gebruik weer uitzetten indien er niemand gebruik gaat maken van het tussenveld.
  • Andries van Lunteren is door het algemeen bestuur aangesteld als coördinator. Zijn telefoonnummer is 0343-491510
  • Bij Andries kun je ook terecht voor vragen c.q. bij onduidelijkheden en natuurlijk tips hoe we het veld nog beter kunnen benutten.

Vastgesteld door Algemeen Bestuur op 1 oktober 2009